top of page

OVER ONS 

Uniek! Neem deel aan een evenement dat zich richt op praktische kennisoverdracht, geen abstracte thema’s maar informatie waar jij in je werk toepassing aan kan geven.

Wij laten met dit event de naadloze overgang zien tussen het werk van bedrijfsjuristen en advocaten. Het is ons doel om een platform te creëren waar beide expertisegebieden elkaar aanvullen en verrijken.

Op 3 oktober 2024 is een volgende editie gepland. Klik op onderstaande knop om in te schrijven! 

Het juridisch CorporatiePlatform

Nicky de Hoog & Anne-José Haaksema

Een bedrijfsjurist vervult een belangrijke rol in de organisatie. Zij zorgt ervoor dat juridische en daarmee financiële risico’s voorkomen worden. Door een jurist vroegtijdig bij je processen en zaken aan te laten sluiten, voorkom je dat er brandjes achteraf geblust moeten worden en beperkt je de risico’s.

 

Aan wie leg jij je juridische vragen en zaken voor? Maak kennis met Het Juridisch CorporatiePlatform.

  • LinkedIn
Nicky & Anne- José
Huuropleiders

HUUROPLEIDERS

Floris Wubbena & Mariëlle Wirken

Floris Wubbena en Mariëlle Wirken zijn huurrecht advocaten, die graag hun kennis delen. Floris en Mariëlle zijn beiden lid van de VHA, de specialisatievereniging voor huurrechtadvocaten. Dagelijks adviseren en procederen zij over het huurrecht. Daarom weten zij als geen ander waar woningcorporaties mee te maken hebben. De complexe juridisch materie toveren zij om in begrijpelijke kennis waar je ook écht iets aan hebt.

 

Maak kennis met Huuropleiders.

  • LinkedIn

3 OKTOBER 2024

Hét juridisch WOCO Event

Overzie jij het nog? 

bottom of page