top of page

Hét juridisch WOCO Event

Overzie jij het nog?

Daar waar (nieuwe) wetgeving ons alle kanten op stuurt, gaan wij je helpen je koers te behouden. Wij snappen de waarde van to the point informatie. Verwacht geen abstracte juridische theorie. We gaan het hebben over je werk en concrete toepassing van juridische thema’s.  

 

Wat kun je wel verwachten?

Leer contracteren als een professional, leer de juridische processen kennen om je verduurzamingsopgave aan te gaan of duik met ons in de wereld van de aansprakelijkheid van de verhuurder, en nog veel meer.

Schijf je in voor het event!

MELD JE NU AAN! 

en mis deze kans niet!

Tijdens het event volg je één masterclass. Geef hieronder je voorkeur aan. (Voorkeur is geen garantie)

  Let op! Iedere deelnemer moet zich individueel aanmelden

  Bedankt voor het aanmelden!

  Helaas, Hét Juridisch Woco Event is al geweest. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven. Wil je op de hoogte blijven van een nieuwe editie? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina.

  DINSDAG 21 NOVEMBER 2023

  Hét juridisch WOCO Event

  De woningcorporatie staat midden in de samenleving. Aangestuurd door de overheid en werkzaam voor een bijzondere doelgroep. Het eerste dilemma doet zich voor in de verhouding tussen het overheidsbeleid enerzijds en de belangrijkste taakstelling van de woningcorporatie naar de huurder toe anderzijds: voldoende, betaalbare huurwoningen van een goede kwaliteit realiseren. 

  De regels voor woco’s zijn nog nooit zo aan verandering onderhevig geweest en gelijktijdig moet je zorgen dat je je werk voor huurders kunt blijven doen. Dacht je net goed op de hoogte te zijn, dan staat er weer een nieuwe verandering op je te wachten. Overzie jij het nog?

  Iedere corporatie blijft op haar eigen manier bij. Soms houdt een eigen bedrijfsjurist haar scherp en soms doet ze een beroep op haar advocaat. Doe mee met deze dag en laat je door ons met verschillende masterclassen opleiden.

  Wij gaan met dit juridische evenement namelijk het samenspel van bedrijfsjuristen en advocaten in de schijnwerpers zetten. Huuropleiders en Het Juridisch CorporatiePlatform snappen namelijk samen de waarde van to- the-point informatie en gaan het op 21 november hebben over jouw werk en de invloed van wet- en regelgeving daarop.

   

  Doe mee met één van onze masterclasses en laat je inspireren door de unieke omgeving, je netwerk en de kennis die we delen.

  Evenement informatie

  Datum

  dinsdag 21 november 2023

  Tijd

  10:00 – 10:30 uur

  inloop met koffie, thee en lekkers

   

  10:30 - 12:00 uur 

  aftrap en EHBO: ‘Eerste Hulp Bij Ontwikkelingen in het Huurrecht’

  12:00 – 13:00 uur

  lunch met een plus

  13:00 – 14:30 uur

  masterclasses

  14:30 – 16:00 uur

  netwerkborrel

  Fort Altena

  Tol 8

  4251 PX Werkendam

  Adres

  er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij de locatie

  Parkeren

  OV

  de locatie is makkelijk met het ov te bereiken vanuit randstad en zuiden met snelbus 400 en 401. Plan je reis via 9292.nl voor de meest recente reisinformatie.

  Huuropleiders
  Het JCP
  Het JCP
  Huuropleiders

  WOCO EVENT 

  WAAROM JE DIT EVENEMENT NIET WIL MISSEN 

  Kennisdeling

  Iedere corporatiemedewerker heeft te maken met het huurrecht. Ontmoet gelijkgestemde professionals en vergroot jouw kennis en ervaringen.

  Praktische masterclasses

  Onze specialisten uit het werkveld leiden interactieve workshops die je volledig up-to-date zullen brengen. Pas nieuwe inzichten meteen toe in de praktijk.

  Netwerkmogelijkheden

  Ontmoet andere corporatiemedewerkers uit het hele land. Dit is jouw kans om waardevolle connecties te leggen en je netwerk te vergroten.

  bottom of page